Wat doe ik?

Ik help zelfstandige ondernemers de cijfers op orde te brengen en te houden met als doel op een legale manier zo min mogelijk belasting te betalen.

De werkzaamheden die ik uitoefen zijn afgestemd op de behoefte van de ondernemer. Hiermee bedoel ik dat ik alle administratieve en fiscale handelingen voor je uitvoeren, maar afhankelijk van wat je zelf wil en kan spreken wij samen af wat ik voor je doe. Als je zelf meer grip op je cijfers wilt hebben kan ik je ook leren boekhouden. En ik zal je dan blijven begeleiden.

Mijn werkzaamheden voor de ZZP’er inkomstenbelasting zijn voornamelijk:

  • aangifte inkomstenbelasting
  • aangiften omzetbelasting (BTW)
  • verzorgen boekhouding
  • beantwoorden diverse fiscale vragen
  • op eigen initiatief komen met tips die jou belasting kunnen besparen

Voor de DGA kan ik onafhankelijk advies geven en de complete administratie op een efficiƫnte en kostenbesparende wijze uitvoeren. Van loonadministratie tot aangifte inkomstenbelasting. Het is ook mogelijk om delen zelf te doen en ik de fiscale kennis toevoeg.