Wie ben ik en wat doe ik?

Leuk dat ik mij even aan jou voor mag stellen.

Mijn naam is Ronald Glasbergen, zelfstandig belastingadviseur. Aangenaam.

Mijn passie is ondernemers te helpen met hun belastingzaken, zodat ze niet te veel belasting betalen.

Ik help zelfstandige ondernemers de cijfers op orde te brengen en te houden met als doel op een legale manier zo min mogelijk belasting te betalen.

De werkzaamheden die ik uitoefen zijn afgestemd op de behoefte van de ondernemer. Hiermee bedoel ik dat ik alle administratieve en fiscale handelingen voor je kan uitvoeren, maar afhankelijk van wat je zelf wil en kan spreken wij samen af wat ik voor je doe. Als je zelf meer grip op je cijfers wilt hebben kan ik je ook leren boekhouden. En ik zal je dan blijven begeleiden.

Mijn werkzaamheden voor de ZZP’er inkomstenbelasting zijn voornamelijk:

  • aangifte inkomstenbelasting
  • aangiften omzetbelasting (BTW)
  • verzorgen boekhouding
  • beantwoorden diverse fiscale vragen
  • op eigen initiatief komen met tips die jou belasting kunnen besparen

Als je je niet te veel wilt bezig houden met de administratie, maar wel alles netjes op orde wilt hebben dan wil ik jou daar graag bij helpen. Zie onderstaande video voor een impressie van hoe gemakkelijk het voor je kan zijn.

Voor de DGA (ZZP met B.V.) kan ik onafhankelijk advies geven en de complete administratie op een efficiënte en kostenbesparende wijze uitvoeren. Van loonadministratie tot aangifte inkomstenbelasting. Het is ook mogelijk om delen zelf te doen en ik de fiscale kennis toevoeg.

Om de kwaliteit te waarborgen ben ik ook lid van het Register Belastingadviseurs. Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Glasbergen Belastingadvies heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Zullen we een keertje samen koffie drinken om kennis te maken? Neem vrijblijvend contact met mij op.